Meer informatie en inschrijven

Over deze cursus


Voor wie?
Leidinggevenden (beroepskrachten) van VluchtelingenWerk die (mede-)verantwoordelijk zijn voor positionering, acquisitie, netwerken en onderhandelen in hun gemeente/regio.

Wat ga je leren?
Dat asielzoekers en vluchtelingen in de gemeente worden begeleid door VluchtelingenWerk is allang geen vanzelfsprekendheid meer. Er hebben zich steeds meer ‘spelers’ gemeld op deze ‘markt’.

Lees verder
Voor VluchtelingenWerkgroepen in het land betekent dit dat zij zich veel meer dan voorheen moeten positioneren om te kunnen blijven doen waar zij voor opgericht zijn: ‘het ondersteunen van cliënten in de gemeente’.  Tijdens deze training leer je hoe je je als  Vluchtelingenwerk in de gemeente/regio/provincie pro-actief opstelt om de financiering van het werk veilig te stellen.

Hoe gaan we te werk? 
De training wordt fysiek (op locatie) gegeven en bestaat uit twee trainingsdagen. Je volgt de training in de volgorde dag 1 > dag 2. Het is niet mogelijk eerst dag 2 te volgen.  Bij een training op locatie Soesterberg is een overnachting inbegrepen. Tijdens de training leer je hoe je VluchtelingenWerk sterk positioneert in de markt en zo de kans op het veilig stellen van de financiering vergroot: 

  • Hoe ziet 'de markt' jou als volwaardige gesprekspartner.
  • Wat komt daarbij allemaal kijken.
  • Wat heb je daarvoor nodig.

Gedurende het laatste dagdeel wordt met een acteur gewerkt.

Vooropleiding / ervaring vooraf
Geen.

Praktische zaken
  • Klik op 'Data en inschrijven' voor de cursusdata en de locatie.
  • De training bestaat uit twee dagen (het is niet mogelijk eerst dag 2 te volgen en daarna dag 1). 
  • Koffie en thee zijn inbegrepen. 
    • Bij een training met een overnachting zijn op dag 1 ook diner en een overnachting inbegrepen, en op dag 2 ontbijt en lunch. 
    • Bij een training zonder overnachting is op beide dagen ook de lunch inbegrepen. 

Data

Start datum: 1/01/50

Cursus bestanden


Aanmelden ↓

Selecteer een aanmeldmethode
Je moet inloggen om in te schrijven: klik op 'Ga door'