Met welk e-mailadres moet ik me inschrijven?

Werk je bij VluchtelingenWerk?

  • Alle vrijwilligers en betaalde medewerkers kunnen zich inschrijven voor een opleiding van de Academie met een VluchtelingenWerk e-mailadres dat eindigt op @vluchtelingenwerk.nl
  • Met een ‘oud’ VluchtelingenWerk e-mailadres van je regio, kun je je niet inschrijven (bijv. eindigend op @vwon.nl of @vwnn etc.). Je hoeft geen nieuw e-mailadres aan te vragen. Je kunt het gedeelte achter de @ vervangen door vluchtelingenwerk.nl om je in te schrijven. Dit werkt direct. 
  • Het is ook niet mogelijk je in te schrijven met een privé e-mailadres, omdat we je gegevens zo goed mogelijk willen beschermen (zie: hoe zit het met de gegevensbeveiliging?)
Werkt inschrijven niet met je @vluchtelingenwerk.nl e-mailadres? Kijk na of je een typefout hebt gemaakt in je e-mailadres of wachtwoord. Check ook of je CapsLock (hoofdletters) aanstaat. Werkt het nog niet? Neem contact op met je teamleider voor hulp of een nieuw account.

Werk je niet bij VluchtelingenWerk?
De VluchtelingenWerk Academie is voor medewerkers van VluchtelingenWerk en een beperkt aantal externen. Wil je deelnemen? Vul dan het Aanvraagformulier Externen in.  Gebruik hiervoor bij voorkeur het e-mailadres van de organisatie waar je werkt.

» Vraag & Antwoord