Meer informatie en inschrijven

Over deze cursus

Voor wie?

Deze e-learning is in eerste instantie bedoeld voor medewerkers die betrokken zijn bij het monitoren, aanvragen, begeleiden en/of wijzigen van toeslagen bij statushouders en Oekraïnse vluchtelingen, maar ook voor andere geïnteresseerden.

Wat ga je leren?

Lees verderJe leert wat belangrijk is bij begeleiding van toeslagen bij statushouders en Oekraïnse vluchtelingen, wat aandachtspunten zijn bij start in de gemeente, wat afwijkend is bij een partner in het buitenland en wat de richtlijnen zijn voor toeslagenservicepunten. 

Hoe werkt het?

Je leest eerst voorgestelde informatie op het intranet van VluchtelingenWerk. Daarna ga je naar de e-learning en maak je de quiz vragen. Voor een aantal vragen moet je ook actuele informatie zoeken op de site van de Belastingdienst, afdeling toeslagen. Er zijn twee onderdelen met quiz vragen. Het tweede onderdeel quiz vragen is bedoeld voor mensen die een toeslagenservicepunt willen worden.

Vooropleiding / ervaring vooraf

Geen. 

Praktisch

Een e-learning is altijd beschikbaar, je bepaalt je eigen tijdstip. Je maakt de e-learning online binnen de digitale leeromgeving (DLO) van de VluchtelingenWerk Academie. Je kunt je voortgang tussentijds opslaan. De weergave van de e-learning is het best op een laptop of pc, uiteraard met een internetverbinding.

Data

Start datum: 16/12/23

Cursus bestanden


Aanmelden ↓

Selecteer een aanmeldmethode
Aanmelden (Leerling)
Aanmelden (Leerling)